Een nieuwe thuis voor Engicon Nederland bv (Geldof) in de Rotterdamse haven

Heuglijk nieuws!

Engicon Nederland bv groeit, bloeit en gaat verhuizen! De stijging van onze tankonderhoud-activiteiten in de Rotterdamse haven maakte dat we er zo’n twee jaar terug een kantoorgebouw betrokken. Dit met de bedoeling om onze werkzaamheden er te gaan faciliteren. In het kader van onze strategische uitbouw, verhuizen we nu naar een groter pand aan de Moezelweg 190 in Europoort Rotterdam, slechts enkele honderden meters verwijderd van ons huidige kantoor. Hier hebben we volop de ruimte en de mogelijkheid om er ook onze operationele activiteiten verder te ontplooien.

Peter Verrept, CEO: “Tankonderhoud is een strategische pijler binnen de groeistrategie van Geldof. Gezien het ARA-gebied, en Rotterdam in het bijzonder, ons voornaamste marktgebied betreft, is het met veel enthousiasme en ambitie dat we hier met Geldof verder structureel blijven investeren.”

Geldofs nieuwe thuis bevat vooreerst volop kantoorruimte voor ons team, dat trouwens sterk wordt uitgebreid (waarover later meer). Daarnaast beschikken we er over twee ruime, mooi uitgeruste werkplaatsen waar we, in de achtertuin van onze klanten, materieel en materialen gaan stockeren en dus erg snel en flexibel allerhande las- en montagewerkzaamheden kunnen uitvoeren.

Pieter Van Acker, CCO: “Het behoort tot het Engicon/Geldof DNA om steeds sterk waardengedreven te handelen, met betrouwbaarheid voorop. In onze processen beogen we onze klanten nauw te betrekken. Het versterken van onze nabijheid zal deze alom gewaardeerde aanpak extra kracht bijzetten.”

Vanzelfsprekend blijft de Nederlandse entiteit de volle ondersteuning van de Belgische hoofdvestiging genieten. Daarnaast bouwen we ook de samenwerking met het geassocieerde leidingenbedrijf NLB – met de nieuwe vestiging NLB-ZW, onze buur in Rotterdam – uit. Samen met hen en onze andere partners blijft het totaal ontzorgen van onze klanten ons drijven.

Per 1 april 2021 hijsen we de vlag en trekken we met nog meer vaart doorheen de Rotterdamse haven. Welkom aan boord!

29th of March, 2021