Not all superheros wear capes…

Het is altijd leuk om vast te stellen dat onze medewerkers niet alleen uitblinken in het uitvoeren van hun opdrachten en realiseren van onze projecten maar ook buiten Geldof onze ‘We Care’ waarden in zich meedragen. In dit kader willen we dan ook graag onze collega Frank Faes in de bloemetjes zetten voor zijn dappere reddingsactie.

Frank redde een meisje uit de klauwen van de zee. ‘Ik zag de paniek in haar ogen’
Het is zondagavond, een uur of negen. Frank Faes uit Sluis probeert voor de kust van Cadzand terug te zwemmen naar het strand, als hij in zijn ooghoek een meisje ziet. ‘Dit gaat niet goed’, denkt de zeezwemmer. Met een paar slagen is hij in de buurt. Ze vecht met al haar kracht tegen de stroming, maar dreigt te verliezen en te verdrinken. ‘Ik zie grote paniek in haar ogen en ze begint in het Frans tegen me te schreeuwen’.
https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/frank-redde-een-meisje-uit-de-klauwen-van-de-zee-ik-zag-de-paniek-in-haar-ogen~af203739/

Zijn reddingsactie werd vorige week terug actueel omdat hij gelauwerd werd door de burgemeester van Sluis met een zilveren penning van de Koninklijke Maatschappij tot Redding van Drenkelingen.

8th of July, 2021