Ben je benieuwd naar hoe het is om bij Geldof te werken? Onze medewerkers vertellen het je hieronder zelf !

Danny – Production Team Leader

Danny

Je krijgt de vrijheid om alles te organiseren zoals je dat zelf wilt.

Geldof werkt vooral aan projecten op maat, dat vraagt om veel flexibiliteit. Het is een grote uitdaging om al die uiteenlopende onderdelen, van drukvaten tot transportbanden, tot een goed einde te brengen. Bij ons krijg je wel de vrijheid om alles te organiseren zoals je dat zelf wilt. De goede contacten tussen alle mensen hier zorgen ervoor dat het op die manier werkt.

Danny Vanoverbeke

Myrsini – Structural Engineer

Myrsini

Being a structural engineer in the industrial sector at Geldof is an exciting career choice!

I started working at Geldof almost 2 years ago, as one of the first representatives of the international community within the engineering department. Having studied and worked in different countries such as Greece and The Netherlands, the choice to work for a company with big projects all over the world, was an undoubtable priority for me when I moved to Belgium.

In my current role, I am responsible for the structural design of steel structures and storage tanks as well as the stability assessment of existing steel structures. The industry that Geldof is involved in is fast paced and delivery driven. Every project is unique, which makes the engineering challenges very interesting and variable. That gives us the chance to take initiative and develop innovative and efficient solutions. A lot of emphasis is placed on excellence and high-quality solutions, which has a very positive result on my skills and my career development in general. Huge reward for me is the ability to see the fruit of your work being realized at a very short time period, unlike other sectors/companies.

Myrsini Michalaki

Isabelle – Internal Commercial Coordinator

Isabelle

Ik heb een enorm boeiende job dankzij de diversiteit in projecten, sectoren, type producten en het internationale karakter van de organisatie.

Ik ben gestart een tiental jaar geleden als een van de eerste vrouwen hier bij Geldof. Ondertussen heb ik heel wat vrouwelijke collega’s bij gekregen en is de firma uitgegroeid tot een sterke, innovatieve en internationale speler. Dit laat zich ook voelen in mijn werk, er is enorme diversiteit in projecten, sectoren en type producten. We zijn echt actief over de hele wereld wat de job erg boeiend maakt. Ik ben van karakter een enthousiaste, gedreven persoon met een no nonsense aanpak en dan krijg je de ruimte om persoonlijk te groeien. Als je voldoende creativiteit en doorzettingsvermogen aan boord legt, kan je hier ook veel initiatief nemen.

Isabelle Vermandele

Francis – Project Manager

Francis

Je vindt hier een aantrekkelijk totaalpakket. Er leeft een goede collegialiteit, je krijgt een goed loon en je hebt de mogelijkheid om door te groeien.

Ik ben mijn carrière gestart bij Geldof een 17-tal jaar terug. Als student deed ik hier mijn stage en daarna mijn thesis. Toen heeft men mij de kans aangeboden om aan de slag te gaan als engineer. Hier vind je volgens mij een aantrekkelijk totaalpakket. Er leeft een goede collegialiteit, er is een goede verloning en je krijgt de kans om door te groeien. Zelf ben ik gestart als engineer. Stilaan mocht ik mijn projecten zelf beheren en zo ben ik tot project manager geëvolueerd. Aangezien ik hier al zo lang aan de slag ben, ken ik de markt en de klanten erg goed waardoor ik me comfortabel voel in mijn rol en in mijn werk. Het werk zelf is gevarieerd. Er is geen dag gelijk. Je komt in aanraking met verschillende klanten, leveranciers, producten en projecten. We doen hier geen seriewerk, elk project is uniek. Persoonlijk vind ik het een enorm pluspunt dat je de projecten hier ook effectief tot leven ziet komen. Je ziet het eindresultaat van je werk, wat bijvoorbeeld bij een studiebureau minder of niet mogelijk is.

Francis Roesbeke

Clemens – SBDM

Clemens

In de periode 2000-2006 heb ik al voor Geldof gewerkt in de sales. Destijds was ik verantwoordelijk voor de sales in Duitstalig Europa. Maart 2017 ben ik teruggekomen bij Geldof en ben nu binnen de sales actief in Nederland, Scandinavië en de landen ten oosten van Nederland. Doordat ik ruim 10 jaar weg ben geweest bij Geldof kan ik goed het verschil zien tussen Geldof toen en Geldof nu. Dat verschil is groot. Geldof is geëvolueerd van een constructiebedrijf naar een bedrijf dat geïntegreerde projecten aanpakt. Dit is waar de markt behoefte aan heeft. Een bedrijf dat de uitdagingen van de opdrachtgevers begrijpt en daar oplossingen voor biedt. We zijn een integrator geworden. Dit vind ik een grote sterkte van Geldof: zich aan weten te passen aan de noden van de klanten en markten.

Waarom werk ik graag bij Geldof? Ik werk sedert 1990 en heb in het totaal voor 8 bedrijven gewerkt. Ik heb voor geen enkel bedrijf gewerkt waar de faciliteiten om je werk te kunnen doen zo goed zijn als bij Geldof. Daarnaast is er de vrijheid om aan te pakken wat er moet gebeuren. Naast voorgaande ben ik mijn volledige werkende leven actief binnen te projectenwereld. Wat mij betreft zijn de uitdagingen en risico’s nergens zo groot als daar. Ieder project is anders door wat we moeten realiseren, maar ook omdat we altijd met andere mensen te maken hebben. Binnen die wereld is Geldof actief in zeer veel sectoren. We hebben zeer veel te bieden. Ik ken geen ander bedrijf dat zo’n breed spectrum aan disciplines biedt als Geldof.

Waarom werk ik in de sales? Het is mijn uitdaging om constant op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten en nieuwe potentiële opdrachtgevers. Ik ga graag met mensen om. Niets zo uitdagend als proberen mensen voor jezelf, en waar het om gaat, het bedrijf te winnen. Business doen is uiteindelijk een kwestie van vertrouwen, van mensen te winnen en dan natuurlijk de juiste dingen te doen om opdrachten te scoren. Het is net als bij een bergbeklimmer. Het gaat niet om op de top te staan, maar om er te komen. Het traject er naartoe is de uitdaging.

Bij Geldof kan ik de technische kennis vanuit mijn opleiding en de jaren werkervaring combineren met mijn meest geliefde sport: commercie.

Clemens Timmermans
Sales Business Development Manager

Jurgen – Intern Transport

Jurgen

Ik hou van de afwisseling in mijn job. Er zijn geen twee weken die hetzelfde zijn.

Ondertussen werk ik al meer dan tien jaar bij Geldof en kan bij de anciens gerekend worden. Dit is het eerste bedrijf waar ik aan de slag ging en het was meteen het goede. Eerst was ik vier jaar actief in het magazijn waardoor ik de producten en materialen waarmee we hier werken goed leerde kennen. Toen kreeg ik de kans om over te stappen naar mijn huidige rol waar ik de opgedane kennis uit het magazijn dagelijks kan inzetten om efficiënte oplossingen te bieden. Ik doe mijn werk echt graag. Het is heel afwisselend en ik kan me geen twee weken herinneren die hetzelfde zijn. Ik sta in voor het groot intern transport, het laden en lossen van de grote metalen constructies op boten en hydro testen. Af en toe kan ik ook mee voor een montage op werf waardoor ik soms naar het buitenland moet. Dat vind ik helemaal niet erg. Het is telkens een hele ervaring.

Jurgen Decocker