Werken bij Geldof

Bij Geldof kom je terecht in een groeiend bedrijf. Werken bij ons betekent elke dag opnieuw de uitdaging aangaan om samen grenzen te verleggen. Daarbij zorgen we ervoor dat je jezelf kan ontwikkelen en ontplooien. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan innovatieve projecten die je creativiteit en je vaardigheden versterken. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met strikte deadlines en een streven naar de beste resultaten.

Je staat er bij ons niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van collega’s en je krijgt de vrijheid om je professioneel te ontwikkelen. Dankzij de persoonlijke groei die onze medewerkers opbouwen, kunnen we ook als bedrijf meegroeien en evolueren. We vinden het dan ook belangrijk om te zorgen voor een goede en collegiale sfeer met ruimte om bij te leren. Je kan rekenen op waardering voor het geleverde werk.

We werken samen aan uiteenlopende projecten die we van A tot Z uitvoeren. Daardoor zoeken we steeds geëngageerde, nieuwe mensen met de juiste competenties.

Benieuwd hoe het is om voor Geldof te werken? Lees hier enkele getuigenissen van medewerkers en ontdek onze vacatures. Natuurlijk kan je ons altijd contacteren mocht je vragen hebben of bijkomende informatie wensen.

Engineering

Alles start met een goed concept. Daarvoor doen wij beroep op onze technische afdeling. Zij ontvangen de briefing van de klant en kennen zijn wensen. Die zetten ze om naar een concept dat via 3D-software tot leven komt. Daarna voeren onze ingenieurs alle nodige berekeningen uit zodat we zeker zijn van de sterkte en de kwaliteit van de constructie. Vooraleer we tot een finaal plan komen, zitten verschillende productiespecialisten samen om de haalbaarheid ervan te bespreken. Zij maken aanpassingen waar nodig. Pas dan is het plan klaar voor uitvoering.

Project Management

Om een kwaliteitsvolle, veilige en tijdige oplevering te garanderen, is project management zeer belangrijk. Voor elk project wordt een project management team samengesteld van mensen die hun steentje bijdragen aan het opvolgen van de scope, de planning, het budget, enz. Dit team bestaat uit personen met uiteenlopende functies: Project Manager, Project Controller,…. Deze volgen het project op van bij de start tot en met de finale oplevering. De verscheidenheid en het internationale karakter van onze projecten zorgt hierbij dan ook steeds voor de nodige afwisseling en uitdaging.

Productie

Eens de planning en de activiteiten opgesteld zijn, geven de medewerkers in onze ateliers vorm aan het project. Door deze medewerkers wordt zowel aan voorbereiding, assemblage, lassen, behandelen en afwerking gedaan. Je werkt er mee aan de productie van de onderdelen die een project leven inblazen. Je helpt om de realisatie ervan op een kwaliteitsvolle en veilige manier tot een goed einde te brengen.

Ondersteunende diensten

De ondersteunende diensten zorgen er niet alleen voor dat er voldoende projecten zijn, ze garanderen ook dat we ze naar behoren kunnen uitvoeren. Om ons bedrijf goed te doen functioneren en de projecten kwaliteitsvol af te leveren, steunen we op diensten zoals aankoop, personeelsbeheer, boekhouding, … Om deze diensten te versterken, doen we beroep op medewerkers met uiteenlopende ervaring.