Clemens

Clemens – SBDM

In de periode 2000-2006 heb ik al voor Geldof gewerkt in de sales. Destijds was ik verantwoordelijk voor de sales in Duitstalig Europa. Maart 2017 ben ik teruggekomen bij Geldof en ben nu binnen de sales actief in Nederland, Scandinavië en de landen ten oosten van Nederland. Doordat ik ruim 10 jaar weg ben geweest bij Geldof kan ik goed het verschil zien tussen Geldof toen en Geldof nu. Dat verschil is groot. Geldof is geëvolueerd van een constructiebedrijf naar een bedrijf dat geïntegreerde projecten aanpakt. Dit is waar de markt behoefte aan heeft. Een bedrijf dat de uitdagingen van de opdrachtgevers begrijpt en daar oplossingen voor biedt. We zijn een integrator geworden. Dit vind ik een grote sterkte van Geldof: zich aan weten te passen aan de noden van de klanten en markten.

Waarom werk ik graag bij Geldof? Ik werk sedert 1990 en heb in het totaal voor 8 bedrijven gewerkt. Ik heb voor geen enkel bedrijf gewerkt waar de faciliteiten om je werk te kunnen doen zo goed zijn als bij Geldof. Daarnaast is er de vrijheid om aan te pakken wat er moet gebeuren. Naast voorgaande ben ik mijn volledige werkende leven actief binnen te projectenwereld. Wat mij betreft zijn de uitdagingen en risico’s nergens zo groot als daar. Ieder project is anders door wat we moeten realiseren, maar ook omdat we altijd met andere mensen te maken hebben. Binnen die wereld is Geldof actief in zeer veel sectoren. We hebben zeer veel te bieden. Ik ken geen ander bedrijf dat zo’n breed spectrum aan disciplines biedt als Geldof.

Waarom werk ik in de sales? Het is mijn uitdaging om constant op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten en nieuwe potentiële opdrachtgevers. Ik ga graag met mensen om. Niets zo uitdagend als proberen mensen voor jezelf, en waar het om gaat, het bedrijf te winnen. Business doen is uiteindelijk een kwestie van vertrouwen, van mensen te winnen en dan natuurlijk de juiste dingen te doen om opdrachten te scoren. Het is net als bij een bergbeklimmer. Het gaat niet om op de top te staan, maar om er te komen. Het traject er naartoe is de uitdaging.

Bij Geldof kan ik de technische kennis vanuit mijn opleiding en de jaren werkervaring combineren met mijn meest geliefde sport: commercie.